OMTALER

Vår visjon er enkel. For oss er kunden i sentrum Fordi vi jobber for deg. Våre nøkkelverdier er vår kunde, kvalitet og tilgjengelighetVi starter og utvikler en bedrift som setter kundens behov i fokus. Vi er opptatt av å levere kvalitet som vi kan være stolt av! Med oss vil du forstå at oppussingen trenger ikke å være dyrt og kan bli morro! Fordi vi tar av oss alt det kjedelige. Vi kommer med innspill ut i fra dine behov og finner en løsning som du vil elske!

Vi jobber med å være tilgjengelig for alle. Det skal være enkelt å finne oss, og det skal være enkelt å få jobben gjort. 

Referanser oppgis på forespørsel

Våre kunder sier

Har vi utført jobben hos deg? Gi oss gjerne en anmeldelse.

Nils Jakob Skulstad Hoff


Jeg la ut anbud om fastpris på helsparkling og maling. Tilbudet fra DMP var i særklasse best. Jeg var i utgangspunktet usikker, ettersom dette er en nystartet bedrift, men undersøkte litt, og ble overbevist. de var alltid punktlige og presise, og raske på kommunikasjon. I tillegg var de positive og hyggelige, og ga på forespørsel gode råd rundt andre prosjekt. Veldig glad for at jeg valgte din maler proff. Hadde gjort det samme igjen.


Trond Helge Søreide


Din Maler Proff AS leverte et godt tilbud og etter litt undersøkelser bestemte vi oss for dette firmaet. Daglig leder er svært serviceinnstilt og virker opptatt av å få fornøyde kunder. God kommunikasjon og oppfølging underveis. Vi er godt fornøyd med arbeidet og jobben ble gjort effektivt og raskt. Hyggelige og flinke malere som hadde god HMS fokus med bruk av hjelm og fallsikringsutstyr når dette var nødvendig. Vi kan anbefale dette firmaet videre.

Geir Christian Helgesen


Meget proffe aktører. Fikk en god pris og arbeidet som er utført et utført med høy kvalitet og til avtalt pris. Anbefaler Din Maler Proff på det sterkeste. Jeg kommer absolutt til å benytte dem igjen i fremtiden.

Beate Einen


Din Maler Proff har sparklet og malt gipstak i nybygget garasje. De utførte også malingsarbeid av gulv med epoxymaling. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med jobben de har gjort. Best på pris, dyktige håndverkere, holdt alle avtaler, lett å kommunisere med og fullførte alt etter avtale. Fast pris. Bruker dem definitivt igjen om behov for hjelp og kan varmt anbefale dem videre!

Hot Wok Vestre Torggaten 1, 5015 Bergen


Maling av tak og vegger ble utført med veldig godt resultat. Firmaet er seriøst og utfører arbeidet etter avtale. Vil absolutt anbefale Din maler Proff til andre!

Bjørg Lillestøl


Jeg er veldig fornøyd med jobben de har gjort. Ryddige og nøyaktighet. Veldig proffe håndverkere. Jeg kan anbefale firmaet på det varmeste. Bjørg Lillestøl

Gunn heidi berge


Hyggelige folk. Efffektiv og flinke. Takk forhjelpen

Felix Kumar Matheu


Flinke folk. Ryddig, pålitelig og god utførelse av male arbeid og gulvlegging . Abslutt anbefale .👍

Anne


Jeg fikk malt kjøkkenet på 1 dag og er veldig fornøyd. Jobben er utfør profesjonelt. 

Jan

Jay gjennomførte arbeidet raskt, effektiv og dyktig. Hyggelig og omgjengelig også. Anbefales.

Ahmed Khalid

Kjempefornøyd.
gjorde jobben for lite penger og var lett å kommunisere med.
møte opp til avtalt tid og kan anbefale dem.

Anna Lise

Meget hurtig og profesjonelt. Resultatet er så flott! Der gikk ikke mange dage fra maleren var bestillt til arbeidet var ferdig. Jeg er meget fornøyd.!!!

Tone

Mye jobb for pengene 😀

Mads Sivertsen

Kjapp befaring, godt arbeid. De hev seg rundt å tok noe ekstraarbeid underveis. Veldig fornøyd.

Sindre L

Super hyggelig folk, flinke malere som kan det de gjør

Skriv din anmeldelse her

Har vi utført jobben hos deg? Gi oss en tilbakemelding her.